sâmbătă, 29 decembrie 2012

Pereti verzi - gradini verticale si plante deosebite



          Desi la inceput, piata gradinilor verticale este in plina dezvoltare in Romania, si tot mai multe tehnologii moderne sunt importate . De la an la an, pot spune ca avem la indemana noi structuri si tehnologii pentru implementarea acestor minunate solutii verzi.

          Anul 2013 pentru mine ca arhitect peisagist, reprezinta un an al inceputurilor. Alaturi de o echipa multidisciplinara (arhitect, arhitect de interior, peisagisti) ne-am propus sa reinterpretam romanescul intr-un design modern si solutii unice de implementare.

         Va asteptam in Martie 2013 la Romaero , pentru primul targ de peisagistica din Romania cand vom lansa produse unice si solutii originale pentru gradina si pereti verzi (cand spun unice ma refer la europa de sud-est); plante noi pentru Romania din zone exotice indepartate ca solutii pentru designul gradinilor de interior si alternative la clasicele solutii cu ghivece si jardiniere.

         Nu ezitati sa ma contactati pentru intrebari legate de designul si amenajarea gradinii, gradini verticale, pereti verzi, tablouri vii, terarium si orice are legatura cu minunata natura.


Sarbatori fericite si un an nou minunat va doresc.


Arhitect peisagist Alexandru Gheorghe.
 alexghemail@gmail.com
 tel 0723026284