luni, 7 ianuarie 2013

Inspiratie gradini verticale - servicii panouri verzi/pereti verzi

    Fie ca vorbim de interior sau exterior , gradinile verticale au un efect incredibil de atractiv si relaxant. Pur si simplu ramani cu privirea atintita pentru minute in sir.
     Serviciile oferite de mine ca Arhitect Peisagist , sunt de design al peretilor verzi si solutii tehnice cat si implementare a designului gandit.
      Amplasarea unor astfel de pereti verzi poate fi in casa, in restaurant sau bar (exista o gama de plante ce rezista la curent, diferente de tempereatura, fum), pe terasa, panuri de separare, si multe alte locuri, totul depinde de imaginatie.

     Eu va astept cu intrebari oricand, implementam sisteme verticale oriunde in tara; pana cand ne vom auzi la telefon las cateva imagini sa va inspire.Un perete verde, din plantel suculente (specialitatea echipei mele) , pe un balcon sau terasa generoasa. Arata destul de bine, nu?
Cu o atmosfera de industrial, plante rezistente la seceta inserate intr-un panou metalic de Cor-Ten.
Tot ce prezint in imagini putem realiza!

O casa de oaspeti in gradina, sau pur si simplu un pavilion de vara cu zona de lounge...texturi de lemn si plante cu foliaj fin.
Gradina verticala nu reprezinta in esenta plante instalate vertical. Printr-un design inteligent si o asociere de plante inspirata, putem obtine in cel mai simplu mod un perete verde viu. In cazul de fata, totul se petrece pe o terasa suspendata. Lucrarile de lemn sunt realizate de un atelier profesionist de tamplarie cu care colaboram .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu